NdP: Obertura dels CAP a l’estiu

La CUP Sant Cugat ens felicitem perquè s’hagi re-considerat l’obertura dels CAP a l’agost. El fet que tantes especialitats mèdiques com pot ser rehabilitació al CAP de Valldoreix o ginecologia (ASSIR Atenció a la Salut Sexual i Reproductiva) al de Can Mates restessin tancades era un despropòsit i un procedir negligent per permetre que s’acumulessin més temps de retard a les llistes d’espera.

Aquests fets els havíem denunciat repetidament tant a nivell municipal, com en clau local, dins la campanya  “Fora la privada de la Pública” on denunciem la irrupció de les mútues privades a la sanitat pública, imposant per davant del bé comú, els criteris economicístes en la gestió, com ha estat el tancament dels CAP a l’agost.

A Valldoreix, on està un dels CAP de referència de tantes persones de la vila, però també de Mirasol, la Floresta o les Planes, vàrem presentar i defensar una moció per a la reobertura dels CAP de Valldoreix, el de Can Mates, i per a l’augment del ràtio assistencial al Centre Sanitari de la Floresta. Aquesta va ser aprovada pel Ple municipal de l’EMD de Valldoreix.

Aquesta primer pas juntament amb la pressió dels moviments veïnals, els suports en les mobilitzacions de l’ AVPV, ICV, PODEM, CGT, Indignats i nosaltres no ha estat en va. I les respostes de l’Ajuntament que de forma reiterada han dit que aquesta demanda era INNECESSÀRIA han quedat en evidència.

La lluita no acaba aquí, molts canvis haurem de provocar per a assolir una sanitat pública, digne i de qualitat.
Felicitem-nos veïnes. L’èxit és nostre!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Website Built with WordPress.com.

Up ↑