Valoració de l’anunci de la ubicació de la nova sala polivalent als cinemes

Aquesta setmana passada l’equip de govern va anunciar que, aprofitant la finalització del contracte amb CINESA dels cinemes de Sant Cugat, vol utilitzar aquest equipament per fer una sala polivalent, que compartirà espai amb les sales de cinema, així doncs, guanyarem un equipament cultural, sense perdre l’oferta de cinema d’autor, en català o en versió original que hi havia fins ara.

Des de la CUP-PC, valorem aquesta notícia com a bona, ja que una ciutat com Sant Cugat, que té una riquesa associativa molt gran, plural i participativa, requereix d’un espai per a acollir grans esdeveniments a l’alçada de les expectatives de les associacions i dels interessos de la ciutadania.

Demanem a l’equip de govern, que aquest equipament reuneixi les condicions tècniques per a la realització d’activitats diverses i que explori noves vies de gestió ciutadana.

En cap cas volem que es torni a repetir l’experiència que ja vam viure amb la sala Hoboken (ara TEATRE), que, gràcies a una cessió sense concurs públic, es va convertir en un negoci privat sense que tingués cap retorn a la ciutadania ni a les associacions de la nostra vila.

Tampoc volem que la nova sala  polivalent es converteixi en la sala B del Teatre auditori, convertint-se així en un altre equipament cultural elitista, per tant, apostem per un equipament que sigui popular i autogestionat per les pròpies entitats.

Des de la CUP-PC, apostem per la coresponsabilitat en la gestió d’equipaments, aconseguint que siguin les mateixes entitats les que en garanteixin el funcionament en esdevenir protagonistes directes de la seva pròpia acció i evitar, d’aquesta manera, que la gestió quedi en mans d’empreses privades.

És per això, que en el cas contret de la sala polivalent, demanem a l’equip de govern, que arribi a un acord amb les entitats santcugatenques per avançar cap a la gestió popular d’aquest nou espai del qual es dotarà la nostra ciutat.

Grup municipal de la CUP-PC

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Website Built with WordPress.com.

Up ↑