NOTA DE PREMSA en relació a l’anunci de Mercè Conesa de presentació de candidat per a exercir el càrrec de Síndic de Greuges de Sant Cugat

Nota de premsa de la CUP-PC en relació a l’anunci de Mercè Conesa de presentació de candidat per a exercir el càrrec de Síndic de Greuges de Sant Cugat

Des de la CUP-PC, davant l’anunci a mitjans per part de l’alcaldessa de proposar el senyor Ramon Palacio volem expressar el següent:

Els criteris que se’ns va demanar per a la presentació de candidats a Síndic fóren dos:

  • Coneixements demostrables jurídics
  • No vinculació amb cap partit polític

Amb aquests criteris des de la CUP-PC vam buscar persones interessades i vam proposar propostes alternatives, que pel que veiem amb l’anunci, no s’estan tenint en consideració.

La candidatura de l’alcaldessa no compleix cap d’aquests dos criteris, però a més, la vinculació és amb un partit del govern, fet que posa en entredit la necessària neutralitat que ha d’ostentar la figura del Síndic.

Perquè creiem en la neutralitat i autonomia que ha de tenir el Síndic com a fiscalitzador de l’administració creiem que és incompatible el vincle amb el PSC, partit del qual fins i tot, va ser regidor.

Instem  l’alcaldessa a repensar-se la candidatura i a avaluar com s’escau a la resta de candidats, així com afegir que, en absolut dubtem de la vàlua del senyor Palacio, demostrada en el seu llarg i extens currículum.

 

Candidatura d’Unitat Popular – Procés Constituent de Sant Cugat

A Sant Cugat del Vallès, 21 de juliol de 2017

One thought on “NOTA DE PREMSA en relació a l’anunci de Mercè Conesa de presentació de candidat per a exercir el càrrec de Síndic de Greuges de Sant Cugat

Add yours

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Website Built with WordPress.com.

Up ↑