El concurs de truites torna a la seva desena edició després de tres anys.

Aquest any ja no va haver-hi més excuses per no fer l’esperat i aclamat concurs de truites de la Festa Major Alternativa. Després de dos anys sense realitzar-lo per l’anul·lació de totes les activitats a causa de la pandèmia, i que ja venia anul·lat de l’edició del 2019 per l’onada de calor que es va patir durant aquelles dates, aquest any sí que ens vam poder donar la cita a les festes alternatives.

Catorze van ser les truites que es van presentar a concurs. Una fila de petites creacions amb base d’ou i molta imaginació van anar sent provades per un jurat compost per Júlia Bolao, Oriol Sánchez, Clàudia Pla-Narbona i la joveníssima Aina Alegre, i que van premiar a la mida de les truites, l’originalitat i al millor gust.

Una de les sorpreses del dinar va ser les truites aportades per la penya Castorpenia, que a part de portar una truita de vegetals anomenada truita gib-verd i una altra d’albergínia anomenada Oriol Sant Ber-gínia (en clara al·lusió als regidors sortint i entrant), va destacar la truita guanyadora del premi al millor gust, una truita de dàtils i anacards anomenada truita truit-partita.

Enguany, tots els participants al concurs es van endur un davantal com a obsequi d’aquesta desena edició del concurs de truites i també es van donar dos premis honorífics a dues penyes que l’any 2021 van mantenir, per la seva pròpia iniciativa, la tradició del concurs de penyes i van simular un concurs de truites a la plaça Pep Ventura.

Finalment, tots els participants i assistents van poder provar les truites en el dinar, on pràcticament no va quedar cap tall de truita, i les truites de croissants, les de sobrassada i les dolces van ser les primeres que van volar.

Des de la CUP volem fer un agraïment a totes les persones que van participar en aquesta desena edició del concurs de truites, així com a totes aquelles persones que van fer possible la realització d’aquesta Festa Major Alternativa 2022, una alternativa d’oci real a la ciutat de Sant Cugat.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Website Built with WordPress.com.

Up ↑