«El 25%» és l’opinió de Robert Savé

És imaginable rebre el 75% del salari, que al comprar se’ns doni el 75% del pes pagat, o que se’ns tregui el 25% dels dies de vacances?

Penso que, lliurement, no. He posat el terme lliurement per tenir en compte els abusos de poder, les estafes i un llarg etcètera de productes consumibles i financers.

Doncs ara estem en el 75% de la legislatura municipal i, per tant, resta un 25% per fer.

Aquests dies al municipi han començat reunions, debats, articles, preguntant respecte de la nova legislatura. Potser és interessant valorar que pot venir, però sempre des de l’anàlisi de la realitat de la legislatura.

S’ha fet tot el que es va dir? Si no es així, per que, i son corregibles aquestes causes que han generat desviació en els objectius? S’ha explicat a la ciutadania els avenços o no en el pla de gestió municipal? Què ha canviat respecte de governs municipals anteriors?

Amb totes les respostes que es poden obtenir d’aquestes preguntes, sí que sembla lògic pensar en l’any que resta i planificar el futur.

Altre punt important, és que a la meva manera de veure les coses, es presenten a les eleccions models, alternatives, associacions, partits, que mostren opcions ideològiques i en conseqüència de gestió diferents perquè així, en el procés democràtic de les urnes i la constitució de govern a partir de les diferents opcions escollides, es pugui generar un govern municipal.

Per això, els membres del govern, el que han de fer en els 4 anys de responsabilitat delegada, en els quals sens dubte es té en compte el darrer, és governar, ser actius al 100% en la gestió municipal, fent la política per la qual van ésser escollides/s. L’altre, és responsabilitat del partit.

No es vota, no es delega poder/acció/responsabilitat per fer partit, es fa per fer municipi. Per fer política, cadascuna/u s’involucra en la que considera la millor opció.

Cal no perdre, ni regalar temps, cal esser i estar molt actius sempre, els problemes no paren…

ROBERT SAVÉ és mirasolenc i simpatitzant de la CUP Sant Cugat

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Website Built with WordPress.com.

Up ↑