“Aixequem catifes!” és l’opinió de Marco Simarro

Mentre l’espai convergent, post-convergent, dretà, liberal, o com se li vulgui dir, continua escenificant una ulterior picabaralla, estripant carnets i jugant al “¿quién es quién?”, des de l’Ajuntament de Sant Cugat tenim clar que cal fer net amb la corrupció i que no ens deixarem marejar per un mar de sigles.

És per això que és el moment que les administracions afectades prenguem el relleu com a acusació particular en la causa del 3%. S’ha fet i desfet com s’ha volgut durant molts anys arreu del territori i s’han robat molts calers. A Sant Cugat ho sabem bé ja que l’antiga convergència es va embutxacar més de 160.000€ amb les obres del PAV3. Cal aixecar catifes, cal fer net. I per fer-ho, no només hem vingut a presentar lemes, sinó a fer-los efectius. Lluitar contra la corrupció també significa participar activament d’aquests procediments per assegurar-nos que mai més ningú gosa robar o enriquir-se amb els recursos de tots.

Les pràctiques de la vella política s’han d’acabar i per això és més necessari que mai que promoguem canvis en les institucions en aquesta direcció. Cal que tots els governs, començant pels locals, apostem per la transparència, el bon govern i la lluita contra la corrupció. Aquí, ens hi trobareu sempre.

MARCO SIMARRO és regidor de participació i barris per la CUP.
Aquesta columna apareix primer al Sant Cugat Magazine

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Website Built with WordPress.com.

Up ↑