Moció en suport d’establir un programa per atendre adequadament els menors no acompanyats que arriben al territori.

La CUP-PC proposem una millora qualitativa en l’atenció als menors no acompanyats que arriben al territori. Creiem necessari protocol·litzar i formalitzar les accions a dur a terme des dels diferents estaments públics com a conseqüència de l’arribada d’aquests menors. Entenem que cal millorar la coordinació entre els ens locals i les entitats directament implicades amb l’acollida dels menors no acompanyats. Així mateix, donar suport al programa de mentoria de menors no acompanyats de la DGAIA i estudiar la manera d’implementar aquest programa a Sant Cugat.

Aquesta moció neix de la necessitat que es desprèn després de l’arribada d’uns 3000 menors a Catalunya el darrer any, el que fa que esdevingui una responsabilitat de país i cal que municipis i Generalitat ho treballin conjuntament. Al seu torn, entenem cabdal millorar l’atenció en el nostre municipi pel que fa aquest qüestió.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Website Built with WordPress.com.

Up ↑