«Explicar-se, explicar per ajuntar» és l’opinió de Robert Savé

És el moment de ser molts més. No d’eixamplar la base, ja que per se, no vol dir res més que en una estructura, el que cal és incrementar el nombre en una idea que pot i ha d’esdevenir en acció.

És el moment d’explicar detalladament, objectiva i sincera que el que estan arrabassant des de fa temps és la llibertat i que, el que mediàticament s’anomena procés és una via pacífica vers un nou model de societat que li permeti recuperar el poder de decisió i el control de la gestió a totes les persones.

Un nou model que caldrà descriure, segons pactes entre opcions, però sempre en el marc de la igualtat, la justícia i la llibertat, és a dir, quasi a l’extrem oposat al que ens trobem ara.

Descriure aquesta voluntat, sens dubte, incrementarà el nombre de persones qui rebutgin l’status quo actual, ja que qui vol estar per sota d’altres? Qui vol pagar perquè l’estat gestioni d’acord a interessos de determinades elits? (recordem el salvament de la banca i la negació a incrementar el salari mínim o els desnonaments). Qui acceptarà una gestió que dificulta la nostra vida ara i posa en perill la dels que ens seguiran? (anul·lació de la llei del canvi climàtic catalana, inexistència de la mateixa llei en l’àmbit espanyol, …). Qui acceptarà de bon grat, que el que és de tots només generi beneficis econòmics per a uns quants? (aigua, energia, terreny….).

Vull ser independent de tot i de tots, per poder escollir i ser escollit lliurement. Expliquem que el que està en joc és la societat i els vincles que en ella es fan i desfan per a aconseguir la felicitat. Al cap i a la fi, simplement la vida.

ROBERT SAVÉ és mirasolenc i simpatitzant de la CUP Sant Cugat.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Website Built with WordPress.com.

Up ↑