Moció per la creació d’una oficina d’atenció al pensionista

Per aquest mes de juny, el grup de la CUP-PC presentem una moció en defensa del col·lectiu de pensionistes, ja que està rebent una estocada als seus drets, que són els drets de tots, fet que els situa, encara més en una situació de vulnerabilitat i essent un col·lectiu al que parar especial atenció de les polítiques públiques. Col·lectiu que a Sant Cugat abasta unes 12.000 persones el que significa un 13% de la població, i que l’alt preu dels habitatges i del cost de la vida de Sant Cugat, multiplica l’eventual precarietat en què es troben molts pensionistes en aquest moment de la seva vida.

 

Per aquest motiu, i d’altres que s’especifiquen a la moció proposem que l’Ajuntament de Sant Cugat creï l’oficina d’atenció al pensionista. Un espai de referència on les persones puguin fer gestions i es presti un servei integral per tal de resoldre consultes entorn totes les qüestions que els afecten, així com acompanyar l’acord de la dotació pressupostària necessària.

 

Podeu consultar la moció complerta en aquest enllaç. Moció CUP-PC Pensionistes

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Website Built with WordPress.com.

Up ↑