«Treball socialment interessant per tothom i sempre» és l’opinió de Robert Savé

Reclamem el que és nostre, i ho fem des de la força moral que ens dóna la llibertat i l’aprofitament racional que hem de fer dels bens d’ús assignats temporalment.

En la data del primer de maig es demana treball just i digne per a tothom, recalcant a més que ha de ser en igualtat de gèneres i diversitat; la que sigui.

Tanmateix, quan es valora aquesta reivindicació, fruït una flagrant injustícia i mostra d’insolidaritat, es pot veure que el que es demana és fràgil i, fins i tot, fora de temps i situació més enllà de la reivindicació en genèric.

Estem en un tros de món on la inestabilitat laboral hi és i hi serà, perquè des del capital, sigui de la forma que sigui, no es fa res per a millorar la seva estructura, adaptant-la a les necessitats socials de futur, i per tant, fent el món del treball més resilient, que doni estabilitat, suficiència econòmica per viure i productivitat per esser operatius.

L’aportació en recerca i desenvolupament, és a dir, en preparar la societat per al futur, i en conseqüència el seu teixit productiu s’ha vist reduït en uns 8.5M € des de l’any 2009. Així, el govern de l’estat en el darrer any ha deixat de gastar el 70% del pressupost de R+D, el 92% de l’ajut al desenvolupament i el 82% de l’assignat al foment cultural.

Aquest funcionament frena la contractació de joves, menysté la formació qualificada i desacredita la cultura. Avui però, el pitjor està per venir. En un món global, una societat amb baix nivell cultural, científic i tècnic està en mans d’incapacitats i en greu perill de deixar de ser operativa internament i externa.

“el poble mana i el govern obeeix”, som nosaltres qui hem d’escollir el president, som nosaltres qui tenim el poder en el nostre vot i en les nostres decisions de cada dia.

Siguem actius o no serem!

 

ROBERT SAVÉ és mirasolenc i simpatitzant de la CUP

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Website Built with WordPress.com.

Up ↑