Moció per la calendarització de les millores del servei de bus urbà de La Floresta

Per aquest ple de febrer, el grup municipal de la CUP-PC, hem presentat una moció per la calendarització de les millores del servei del bus urbà de La Floresta. Aquest moció la presentem després que el passat maig de 2016, en un monogràfic sobre transport urbà de la Comissió d’Urbanisme i Mobilitat del Consell de Barri de la Floresta es va presentar una proposta de millora del servei del Transport Públic/bus urbà per als barris de la Floresta i les Planes,  on es justificava el doblar el servei de la L3 durant els matins, la continuïtat del servei sense interrupcions al migdia i una perllongació del servei fins una hora més tardana, ja que actualment tanquen a les 20:30.

També, aquest passat desembre, en el Consell de Barri de desembre es va demanar l’estat de la qüestió del que s’havia abordat en el monogràfic esmentat. El tècnic de referència, es va limitar a repetir exactament el mateix que ja havia dit 8 mesos abans, la qual cosa feia entendre que no hi havia res de tot el que s’havia acordat en la reunió del mes de maig.

Com que les reunions bilaterals entre l’Ajuntament i el consell de barri, com la taula de mobilitat no estan donant els seus fruits, des del grup municipal de la CUP-PC recollim les demandes del Consell de barri perquè siguin aprovades en aquest ple municipal.

Així doncs, demanem al ple que aprovi les següents demandes dels veïns i veïnes de La Floresta:

Primer: Posar en marxa en forma de projecte pilot les propostes que es van apuntar en el monogràfic sobre els transport urbà del mes de maig:

  • L3: modificar l’itinerari i doblar les expedicions de 90′ a 45′, Es connecta les Planes amb la Floresta amb 9 expedicions d’un vehicle petit en forma de servei a la demanda.
  • L4: modificar l’itinerari ampliant la freqüència de pas de 40′ minuts actuals a 25′ i incorporar el transport a la demanda en altres itineraris

Segon: En base a les propostes de l’estudi d’AMTU i amb dades fetes públiques al respecte de validacions realitzades a la L3 i L4 aquest darrer any incloure en el projecte pilot solucions als dubtes presentats en els atesos.

  • Ampliació de finalització del servei entre el centre i la Floresta
  • Ampliació dels itineraris mitjançant si cal del transport a la demanda

Tercer: Que s’acordi un calendari d’actuacions que ha de concloure’s abans del juny i la finalització del curs escolar.

Podeu consultar la moció en aquest enllaç: Moció Transport Bus del CB Floresta

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Website Built with WordPress.com.

Up ↑