ACTE|Tres mesos sense els Jordis

Sota el lema de Tres mesos sense els Jordis; Llibertat presos polítics, el nucli local de l’Assemblea Nacional Catalana, juntament amb Òmnium de Sant Cugat i el Comitè de Defensa de la República de Sant Cugat organitzen un acte que comptarà amb la presència d’un representant de cadascun dels partits sobiranistes presents al Parlament de Catalunya.

 

Per Junts per Catalunya, serà el conseller d’aquesta última legislatura i diputat electe Josep Rull, per Esquerra Republicana de Catalunya serà el santcugatenc Raül Romeva, també conseller en l’anterior legislatura i també diputat electe. Com a representant de la CUP hi participarà Núria Gibert, portaveu del grup municipal de la CUP-PC a l’Ajuntament de Sant Cugat i portaveu del Secretariat Nacional de la CUP.

 

Aquest acte es celebrarà el dimarts 16 de gener de 2018 a davant de l’Ajuntament de Sant Cugat a les 20h. No hi falteu!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Website Built with WordPress.com.

Up ↑