Moció conjunta de la CUP-PC i ICV de suport del casal de joves “La Xesca” en suport a l’existència d’espais d’apoderament pel jovent de la ciutat

Des de la CUP-PC, juntament amb ICV portem per al Ple de juny una proposta que han entrat la xarxa de suport del col·lectiu La Xesca en que demana a l’Ajuntament de Sant Cugat que es posicioni a favor del casal de joves “la Xesca” i doni suport a l’existència d’espais d’apoderament pel jovent de la ciutat.

El casal de joves “la Xesca” és un espai que neix de l’autorganitzatzació juvenil amb la voluntat de crear un espai de referència de i per als i les joves. Ubicat en un edifici propietat de solvia i vuit des de fa més de 8 anys, conjuguen la batalla per la referencialitat juvenil i en el barri, com la lluita contra el model especulatiu que ens ha portat a l’actual situació econòmica.

És per això que ens agafem la proposta que ens ha fet arribar el col·lectiu de joves La Xesca per a que l’Ajuntament de Sant Cugat es posicioni a favor de l’existència i del projecte del Casal La Xesca.

Moció CUP i ICV-EUiA La Xesca

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Website Built with WordPress.com.

Up ↑