La CUP és l’única garantia per donar un gir a l’esquerra

Només una CUP forta pot garantir un canvi de rumb en defensa dels drets de la gent.  Aquest és el plantejament de la CUP de Sant Cugat de cara a les eleccions al Parlament de Catalunya del 12 de maig, i que hem presentat en roda de premsa.

La regidora de la CUP Ariadna Sierra ha situat la problemàtica de l’habitatge i l’emergència climàtica com dos temes cabdals en aquestes eleccions, i que tenen un efecte directe sobre Sant Cugat. En aquest sentit, ha destacat la feina que han dut a terme aquest mandat, però també ha remarcat la necessitat que aquesta feina vagi acompanyada d’una CUP amb pes al Parlament.

Ariadna Sierra, regidora de la CUP Sant Cugat: “Creiem que en aquestes eleccions ens juguem el model de país en molts sentits, i a Sant Cugat ens juguem la casa i la vida. Només serà amb una CUP forta al Parlament que aquests drets estaran més protegits.”

Ignasi Bea ha situat l’origen d’aquestes dues problemàtiques en el model econòmic, que considera insostenible i incompatible amb la vida, i per tant planteja anar a l’arrel del conflicte amb mesures com el Pla Independitza’t, una proposta centrada a mobilitzar l’habitatge buit i ampliar el parc d’habitatge públic a costa dels grans tenidors.

Ignasi Bea, número 36 de la CUP per Barcelona i exregidor de la CUP Sant Cugat: “D’eines n’hi ha unes quantes, tenim 100.000 pisos propietat d’entitats financeres que han estat rescatats amb diners públic, i seria una primera pota d’aquest habitatge buit que podem posar a disposició de la població.”

Pel diputat Xavier Pellicer, les eleccions del 12 M són una oportunitat per començar a revertir la creixent desigualtat del país, i decidir entre si el país es continua conduint segons el que considera que són els interessos de les elits i Foment del Treball, o es fa un tomb posant els serveis bàsics i els recursos del país al servei de les majories, i situa la CUP com l’únic partit capaç d’aconseguir-ho.

Xavier Pellicer, diputat de la CUP al Parlament de Catalunya i número 4 de la CUP per Barcelona: “Això no ha passat en aquesta legislatura amb un govern d’ERC profundament decebedor, i tampoc passarà amb un govern liderat pel PSC més a la dreta de la història. L’únic que ho pot fer és una CUP forta i determinant, que posi damunt la taula un programa per la majoria i per garantir els drets bàsics en qüestions com l’habitatge, l’aigua o els subministraments.”

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Website Built with WordPress.com.

Up ↑