“Calia parar?” és l’opinió de Robert Savé

Estem en una autèntica crisi social, que no amaga alguns indicadors fets a mida per mostrar cofoisme als qui realment no tenen crisi de salaris, de precarietat, d’habitatge, d’igualtat, d’educació…, fins i tot de patir els efectes del canvi global i del climàtic que se’n deriva i la sequera que desenvolupen.

Calia en aquest panorama, fer una actuació de política de partits, oblidant la política per les persones?

Penso que no, considero que s’ha donat un cop més i ja van masses un trist favor al sistema democràtic. Ara ens esparverarem del creixement de l’extrema dreta, del tant se me’n fot de molta gent jove i gran, de la demagògia fàcil en contra dels partits i els polítics…

Però, qui es dedica a la política entén perquè i per qui ho fa?, té consciència que s’ha unit a un partit per, seguint les seves idees desenvolupar polítiques per tothom, no pel grup on està, a vegades fins i tot conjunturalment o temporalment?

Ha entès que ser polític és un ofici pel qual cal formar-se contínuament, i per tant és molt més que un treball?

M’agradaria seguir pensant que la CUP, en el sistema democràtic amb les seves pròpies particularitats, defensa la política de i per la gent, i en conseqüència, rebutjarà aquesta parada i fonda, feta perquè puguin treure tots els membres de l’auca del senyor Esteve i tornar a fer comèdia bufa del “qui dies passa anys empeny, perquè ja estem bé com estem, perquè cal estar com abans”.

Voldria que ens poséssim a tractar de solucionar l’eix aigua/energia/alimentació i el d’educació/salut/habitatge, que es concreten en un únic objectiu, definir i treballar per quin país, quin territori viu, actiu i feliç volem.

Fem la nostra campanya, no la seva, pensem en els que som i seran, no en els salva pàtries vinguin d’on vinguin i els seus acòlits, apropem-nos a la gent, separem-nos dels polítics.
Assumim que no calia parar, ja que la vida segueix i les persones se’n ressenten, i no és just, ni empàtic, és com a mínim pervers.

ROBERT SAVÉ és mirasolenc i simpatitzant de la CUP Sant Cugat

Aquesta columna apareix primer a elcugatenc.cat

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Website Built with WordPress.com.

Up ↑