Presentem un equip i un projecte col·lectiu de governança

Tenim les ganes, la força, l’experiència i
estem a punt

Presentem l’encapçalament de la llista per a les eleccions municipals del proper maig de 2019.

#1
Núria 
Gibert

“El pensament crític sense esperança és cinisme, però l’esperança sense pensament crític és ingenuïtat” Maria Popova

Amb 34 anys i natural de Gràcia, va venir a viure a Sant Cugat amb 12 anys. Ha fet estudis de Filosofia i laboralment té experiència en diversos àmbits especialitzant-se en els darrers anys en la gestió cultural. Forma part del consell de redacció de la revista Catarsi. Actualment és la portaveu de la CUP-PC i cap de l’oposició al consistori. La seva primera experiència en l’associacionisme va ser a l’Escola d’Excursionisme del CMSC, com a nena i després com a monitora. En l’àmbit de l’activisme, ha passat per Maulets, va formar part del Casal Popular La Guitza, l’Assemblea Popular per l’Habitatge, l’Alternativa Estel en l’àmbit estudiantil, en el projecte d’acompanyament de Drets Humans a Colòmbia International Peace Observatory, de les Festes Populars Alternatives i és sòcia de Cal Temerari. Participa en el projecte de la Unitat Popular des de ja fa anys, i l’any passat va ser membre del Secretariat Nacional de la CUP i portaveu de la organització. Del seu pas per l’ajuntament en destaca les aportacions fetes en matèria de radicalitat democràtica i la feina de llums i taquígrafs realitzada des de la oposició. A nivell personal, li agrada passar temps amb els seus amics i estimats, la música negra i la literatura.

Twitter: @Nudenu
Instagram @lanudenu


#2
Lourdes
Llorente

“Quan la injustícia es converteix en llei, desobeir-la és una obligació” 
Thomas Jefferson

Mare de dos fills i amiga humana d’un gos despistat. Llicenciada en dret i estudis d’especialització en mediació familiar, violència de gènere i jurisdicció de menors, i té despatx propi a Sant Cugat. Va ser membre de la Fundació Alba d’ajuda a drogodependents, va col·laborar a la Comissió Jurídica de la PAH de Sant Cugat, va formar part de la Comissió de Torn d’Ofici del Col·legi d’advocats de
Terrassa i lletrada de l’Oficina d’Intermediació Hipotecària de l’Ajuntament de Terrassa.
És la presidenta del Club Karate Sant Cugat, esport que també practica, i va presidir la Coordinadora d’Entitats Esportives del 2010 al 2012. Va començar a participar de la CUP en l’anterior campanya de les municipals incorporant-se a la llista, i des del juny de 2017 és regidora de la CUP-PC. 

Twitter: @LourdesLlorente
Instagram: @LlorenteLourdes


#3
Aniol
Pros

“Sembrar, sembrar sempre. Sembrar a tots els solcs. Sembrar a tots els vents. Sembrar a la llum, sembrar a l’ombra. Sembrar incansablement. Sembrar fins i tot damunt les roques. Heus aquí la nostra tasca” Andreu Nin

Santcugatenc des que va néixer ja fa 40 anys tot i que potser es veurà obligat a marxar degut a l’ofec immobiliari. És llicenciat en història i actualment treballa de professor de Ciències Socials i Història en un institut de secundària de Montcada i Reixac. També ha treballat en el món de la cultura, el vi, els llibres, la restauració i de secretari de la CUP.
L’Aniol participa del nucli de la CUP des de la seva creació a Sant Cugat l’any 2005. Anteriorment vinculat, a nivell local i nacional, a l’esquerra independentista en organitzacions com Maulets, l’Alternativa Estel, la Guitza o l’assemblea del Centre Social Okupat Torreblanca, impulsor de les primeres edicions del Correllengua i, quan el temps li ho permet, col·laborador de l’Associació Memòria Contra la Tortura.

Twitter: @AniolPros
Instagram: @AniolPros


#4
Joan
Rosés

“Qui no es mou no nota les seves cadenes” Rosa Luxemburg

De 32 anys i florestà des del naixement, treballa de Tècnic de Participació a l’Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat i de formador de Lleure per a entitats. Anteriorment va ser coordinador social d’ASDI (entitat pro-persones amb diversitat funcional). És un dels membres impulsors del Bloc Florestà, investigat pels talls de la vaga del 8 de novembre del 2017 i membre del Senglar Cultural. Va iniciar la seva militància a la CUP a les darreres municipals i n’és el representant al Consell de Barri de la Floresta. Va col·laborar en l’impuls del procés participatiu d’assignació dels diners de lliure disposició del Consell. És llicenciat en Ciències Polítiques per la UAB.

Twitter: @JoanRosesBassas


#5
Marco
Simarro

“Sean capaces siempre de sentir, en lo más hondo, cualquier injusticia realizada contra cualquiera, en cualquier parte del mundo. Es la cualidad más linda del revolucionario.” Ernesto Che Guevara

Sempre havia estat interessat en els diferents temes que afecten a la societat però no va ser fins a les mobilitzacions del 15M que va començar la seva implicació en l’activitat política al municipi. Va participar des de l’inici de la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca (PAH) i de l’Assemblea de Joves de Sant Cugat (AJSC) i d’ARRAN. Actualment participa del Casal de Joves okupat “La Xesca”, del Sindicat del Llogaters i de la CUP Sant Cugat.
En Marco té 28 anys i fa 25 que viu a Sant Cugat. Tot i haver iniciat estudis d’arquitectura va passar a educació social per fer d’aquesta disciplina la seva professió. Actualment treballa d’educador en un espai municipal per a adolescents al barri d’Hostafrancs de Barcelona. 

Twitter: @marcosz4
Instagram: @90marcosz


#6
Antonio
Ontañón

“Les eines de l’amo no serveixen per desmuntar la casa de l’amo” Angela Davis.

L’Antonio té 55 anys i porta casi mitja vida vivint a Sant Cugat. És doctor en Història, professor universitari de l’Escola Massana de Barcelona (UAB) i director de la revista d’art polític i cultura crítica situaciones.info.
Militant del Procés Constituent (PC) de Sant Cugat des del seu inici, participa de diverses tasques de la coalició CUP-PC, com són en el Consell de Barri, Consell del Teatre Auditori i Biblioteques, Consell de Cultura, entre d’altres. És un dels fundadors del “Memorial Manuel Vázquez Montalbán” Col·laborador de la Fundació Sant Cugat organitzant diversos cicles com “La ciutat a debat” o “L’art a debat”.

Twitter: @Antoniontanon

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Website Built with WordPress.com.

Up ↑